ВМРО...да се смееш ли да плачеш ли?

by protowan at/on 5:00
in


ВМРО отново се активизира, като за пореден път изкара на масата етническата карта, която ако не беше толкова експлоатирана и преекспонирана, можеше да предизвика макар и дребен интерес към тяхното съществуване. Без да искам да обиждам господа воеводите на 21 век \самите те не страдат от липса на подобни скрупули\ тяхният ропот срещу препоръката на Европейският комитет по социални права е меко казано безмислена. Не знам дали раждането на деца се е превърнало в "бизнес", заради получаването на прочутите социални помощи, както твърдят от партията, но нека те се пробват да живеят с тези социални помощи и да отглеждат деца с 35лв. на месец! А също така да припомня, че социално слаби има във всяка една европейска държава, та дори и в Америка и не е задължително да си ром, за да попаднеш в тази категория, не дай си Боже! И ако съществуването на тези помощи е "експлоатация над съвестните граждани", по голяма експлоатация от това да трупаш политически дивиденти, като се занимаваш със един и без това живеещ в почти пълна мизерия етнос няма
.
Да провокираш нетърпимост и омраза се оказва все по успешен политически ход!

 Благодарение на това и се радваме на г-н Сидеров в парламента. За съжаление "Атака "обра по голямата част от националистите със своите псевдориторики\ едва ли някой грамотен човек им вярва, че ги е грижа за етносите и тяхните проблеми\ , та не знам какво е останало за ВМРО. Въпреки техните напъни обаче българинът има много по сериозни проблеми свързани с неговото физичесеко оцеляване и с 20 годишната "експлоатация "на разните нам политици,които са готови да проповядват и евангелието с главата надолу само и само да се докопат до кокала.




Всичките социални помощи раздадени за 20 години г-да от ВМРО надали представляват и една втора от милионите, които разграбиха политиците за това време. И ако селд 20 години българският народ все още тъне в недоимък ,а да не говорим за какъвто и да било стандарт на живот, то вина за това наддали имат циганите, които са обект на вашето внимание. Да не говорим за далаверите, които благодарение на Борисов към момента излизат наяве и които рисуват грозната картинка на нашето управление по принцип! Ако бях сигурен, че "професията" социално слаб е доходоносна поне на половината от това, което посочих, със сигурност и аз бих я усвоил. Или ако някой смята, че тази "професия" е толкова добра може и той да се специализира и да оцелява във нея. Или както се казва в един простонароден лаф за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони! Идеите за създаване на паравеони организации избива във мене....сълзи. Сълзи от смях!

Май господата са решили да копират г-н Расате, който предизвиква у мен не по малка почуда. Доброволни отряди! Национални гвардии!!!

Абсурдни идеи каквато е и т.н. Македонски въпрос. Който на практика не съществува, а целите записани в програмата на партията, за създаване на някаква конфедерация предизвикват във мен още по широка усмивка. Абсурдни постановки на абсурдни политици!

И накрая от ВМРО да проверят колко са средствата, които се отпускат за социалното министрество и колко са данъчните постъпления и къде отиват!


С две думи ... да се смееш ли да плачеш ли?


2 коментара:

Анонимен каза...

Земи си ги мангалите у вас да си ги гледаш!!!

Leviathan каза...

Благодаря за коментара. Все пак ми е първият, но няма нужда никого да водя в къщи!

Публикуване на коментар