Сидеров срещу Янев. Смях в залата.

by protowan at/on 9:12
in


Сидеров срещу Янев. Смях в залата.

Ако някой си мисли, че проследяването на политиката в Бг. е лишено от забавление, значи не е политик или не е от Бг, понеже наскоро станахме свидетели на най забавната част от политическата ни действителност. Сидеров срещу Янев! Ако не си приличаха толкова по отношение на маниери и говорене нямаше да е толкова смешно, по скоро щеше да е трагикомично, което не пречи да се задавиш както от смях така и от сълзи. Ощипан от разпада на парламентарната му група Янев реши да "отвърне на удара", като направо едно показно и добро представяне в Шоуто на Слави, където го отнесе разбира се и Сидеров. Ощипан от своя страна пък Сидеров, който май се обиди че обявиха идеята му за реферндум за малоумна, реши да се нахвърли в директна атака, като обвини Янев... в хомосексуализъм! Признай си, бате викал Сидеров, ама такова нещо признава ли се бате питам аз? В унисон със малоумната си -пардон безумната - идеология Сидеров навсякъде съзира цигани и хомосексуалисти, които трябва да бъдат изколени и избесени, наддал гръмки викове "Хомосексуалистите вън от парламента". От своя страна, за да защити мъжественоста си Янев призова Волен да му даде Капка на заем и да си купи...фенерче! Също като в картина на Давид Черни си представям как докато Янев се опитва да обязди Капка, Сидеров учудено святка със фенерчето насам натам. Предлагам следващият път в Брюксел да бъдат окачени актовите снимки на Волен Сидеров, които предлагат на показ всичките му прелести от кръста надолу.
Без да се притесняват от факта, че са официлани представители на една нация господата обърнаха парламента на махленска свада в която и единият и другият си позволяват да се държат абсолютно просташки - а за словата, които излизат от устите им и Айше от село Долни Дъбник ще я хване срам. И докато Айше проклина и ругае, че още не са пуснали детските, Янев и Сидеров си мерят достойнствата, като взаимно се убеждават във своята "правилна" сексуална ориентация.
Ако има нещо, за което още не са изкарали патент, то е за българсаката политика под формата на шоу риалити! "Сървайвър" и "Мюзик Айдъл" ще има да и дишат праха по рейтинг, а главните участници по презумпция ще бъдат винаги ВИП. Жалкото в случая обаче е че подобен тип хора за избрани да коват националната ни политика, а за рибата хората казват можеш да съдиш по главата. Защото от там се вмирисвала! Присъствието на подобни "елементи" в политиката не е страшно когато за вън от властта, но когато са вътре във властта започваш да се замисляш. Както казва народът обаче не е виновен този, който яде баницата, а този който я дава.


0 коментара:

Публикуване на коментар